Ridesenteret

 Info om ridesenteret

Torvastad Ridesenter holder til på Nord-Karmøy, nærmere bestemt Vikshålandvegen 90.  Ridesenteret eies og drives av Odd Inge Vikshåland. Torvastad Ridesenter driver rideskole, rideleir og utleie av stallplasser.  Ridesenteret har ridehall(20x40) og utebaner 40 x70 og 18 x 35. Vi har gode sommerbeiter for hestene og flott rideterreng rundt senteret.

Rideskolen tilbyr undervisning fra nybegynnere til viderekomne.  Det er ca 15 hester som nyttes i rideskoledriften, de fleste er ponnier, men vi har også noen store hester. Alle våre hester er trygge og vant med rideskole. Vi ønsker at alle våre elever skal få en trygg og god opplevelse på ridekursene, vi tilbyr derfor hjelm og sikkerhetsvest til gratis utlån på alle våre ridetimer.  Ridning er ikke bare konkurranseidrett, men for de langs fleste er ridning en hobby på mosjonsnivå som skaper verdifull kontakt med dyr og mennesker.


Internat/hybelhuset var ferdig juni 2013 og blir brukt til rideleirer om sommeren. Her arrangeres det også Bursdagsfeiring for barn i helgene. Internatet består av 6 rom med eget bad m/dusj. Felles oppholdsrom/kjøkken m/oppvaskmaskin og felles bod m/vaskemaskin og tørketrommel

Nyeste kommentarer

06.12 | 18:08

Hei, Det blir ledig boksplass fra 1.januar hvis du fortsatt er interessert. Ta gjer...

17.10 | 18:35

Hei, Har dere ledig plass til en belgisk varmblods? Hvis ikke, er det mulig ...

12.09 | 15:38

Hei, det er dessverre helt fullt nå.

03.09 | 11:39

Hei. Er det fortsatt ledig oppstalling til hest på senteret?